Terezije bb, 71000 Sarajevo
(Privredni grad Skenderija)
Kontaktirajte nas:
+387 61 513 456
Pon - Pet: 10h - 18h
Subota: Zatvoreno
euro dental centar

Mi brinemo o vašem osmjehu

Euro Dental Centar je moderna stomatološka ordinacija sa jasnom vizijom i ciljem da brine o zdravlju i potrebama svakog pacijenta, bilo da je riječ o prevenciji ili liječenju.

Euro Dental Centar je moderna stomatološka ordinacija sa jasnom vizijom i ciljem da brine o zdravlju i potrebama svakog pacijenta. S ponosom u Eurodental centru možemo reći da za svoje pacijente, svakim danom, idemo dalje. Dr. Selma i dr. Haris spremni su pružiti vama i vašim voljenima sveobuhvatan niz stomatoloških usluga na jednom mjestu.

Naš tim se kontinuirano educira kako bismo bili u mogućnosti da pružimo najbolje iskustvo prilikom svake posjete. Uzet ćemo vremena da saslušamo vaše lične potrebe, želje i ciljeve kako bismo mogli pripremiti plan tretmana koji savršeno odgovara vašem jedinstvenom osmijehu. Počevši od vaše prve posjete, znamo da ćemo promijeniti vaš osjećaj za odlazak kod zubara. Cilj nam je dugoročna trajnost naših radova a time i zadovoljstva naših pacijenata jer mi brinemo o Vašem osmijehu.

ZAŠTO BAŠ MI?

Svoje pacijente tretiramo onako kako očekujemo da i drugi tretiraju nas. Bez obzira jeste li novi u našoj ordinaciji ili ste s nama već godinama, budite sigurni da ćete dobiti prijateljsku, iskrenu i visokokvalitetnu uslugu od trenutka kada zakoračite kroz naša vrata.

MI CIJENIMO VAŠE VRIJEME!

U današnje vrijeme život je užurbaniji nego ikad i mi u Eurodental centru cijenimo Vaše vrijeme. Nastojimo uvijek da termin stomatologa utječe na vaš ionako pretrpan raspored. Kod nas će vaši termini uvijek započeti na vrijeme. Kad god nas dođete posjetiti, nećemo dozvoliti da Vaš termin kasni i radit ćemo efikasno i profesiionalno kako bi se što prije vratili drugim, planiranim aktivnostima.

NAŠ TIM

dr. Selma Šabanović

Doktorica Selma dio je tima Eurodental Centra od njegovog osnivanja kada je zajedno sa dr. Harisom odlučila da svoje dugogodišnje iskustvo posveti pacijentima u ovaj ordinaciji. Rođena je u Sarajevu gdje je i odrasla, a zvanje doktora stomatologije stiče na stomatološkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Njen cilj je da svakom pacijentu ponudi najbolje stomatološko iskustvo.

Pored kontinuirane edukacije i stečenog iskustva u stomatologiji krasi je predan odnos prema pacijentima, posvećenost i vedar duh.

dr. Haris Mujanović

Doktor Haris je sa doktoricom Selmom osnivač Eurodental Centra i od samog početka svoje iskustvo iz stomatologije u potpunosti posvećuje pacijentima naše ordinacije. Zvanje doktora stomatologije stiče na stomatološkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu s ciljem da svakim danom stvara bitne promjene u životima ljudi.

Vedar i nasmijan učinit će Vašu posjetu ugodnom, a stručnost i posvećenost pacijentu dovoljni su da Vaš osmijeh bude baš onakav kakav želite.

0 +

broj klijenata

0 +

djeca

0 +

godina iskustva

0 %

zadovoljni klijenti

pouzdanost

Izvrsnost u poslovanju

Euro Dental Centar je moderna stomatološka ordinacija sa jasnom vizijom i ciljem da brine o zdravlju i potrebama svakog pacijenta, bilo da je riječ o prevenciji ili liječenju.

moderna ordinacija

Ordinacija prati tehnološka dostignuća, posjedujemo modernu tehnologiju za rad  i uređaje za ugodan tretman

profesionalno osoblje

In order to obtain operational and accurate results, our Clinic s with which entered into contractual

kvalitetna usluga

Svakom pacijentu pružamo maksimalno kvalitetnu uslugu kako bismo ostvarili zajedničku misiju ”zdrav i lijep osmijeh”.

zadovoljan pacijent

Cilj nam je dugoročna trajnost naših radova a time i zadovoljstvo naših pacijenata.

Uvijek na raspolaganju svojim klijentima na telefon:

+387 (0) 61 513 456