Terezije bb, 71000 Sarajevo
(Privredni grad Skenderija)
Kontaktirajte nas:
+387 61 513 456
Pon - Pet: 10h - 18h
Subota: Zatvoreno

Estetska stomatologija obuhvata sve oblasti stomatologije i koristi u svrhu postizanja što kvalitetnije estetike osmijeha. Svaki estetski stomatolog mora posjedovati kreativnost i biti u mogućnosti da vlada brojnim tehničkim znanjima i vještinama kako bi osim estetike postigao i terapijski rezultat. Da bi vam stvorili najbolji osmijeh, naš vješti tim za estetsku stomatologiju uzima u obzir i vaš cjelokupni izgled lica, uključujući  oblik lica, boju kože, kose desne i usne.

Estetska stomatologija (postupci):

  • hollywood smile makeover
  • bezmetalne krunice
  • ljuskice (veneers)
  • izbjeljivanje zuba
  • ortodontski aparatići
  • kirurški zahvati na zubnom mesu.
  • Estetska stomatologija omogućava nam da pacijentu uz zdrave podarimo i lijepe zube.

Kroz 3 koraka vodimo Vas do novog osmijeha:

prije1 kanije 1
prije2 kasnije2
euprije-pon1 euposlije-2fgo
zubiprije1 zubiposlije2
Odgovori na često postavljenja pitanja:
Što je smile makeover?

Više o Smile makeover metodi saznajte OVDJE.

Koliko su rezultati izbjeljivanja trajni?

Trajnost rezultata ovisi o pacijentu, točnije o higijeni i prehrambenim navikama. Kako bi izbjeljeni zubi duže bili lijepi, treba izbjegavati cigarete te obojanu hranu i pića.

Ima li smisla nositi ortodontski aparatić u mojim godinama (odrasli pacijenti)

Ortodontski aparatić uvijek ima smisla. Postavljanjem zuba u pravilan položaj omogućava se znatno lakše i bolje održavanje oralne higijene i osiguravaju vrhunski estetski rezultati prilikom izrade protetskih nadomjestaka.

Da li je zdravo izbjeljivati zube samostalno, kod kuće?

Obzirom na laku dostupnost i široku ponudu raznovrsnih preparata za izbjeljivanje zuba koji se primjenjuju „kod kuće“, u nekontroliranim uvjetima ne preporučava se korištenje istih bez prethodne konzultacije sa stomatologom! Čak i blagi gelovi za “kućno” izbjeljivanje mogu dovesti do ozbiljnih oštećenja zubnog mesa.

Kako izbijeliti zube ako imam zubnu krunicu?

Zubna krunica se ne može izbijeliti. Ovisno o stanju i izgledu susjednih zuba mogu se izbijeliti susjedni zubi i/ili zamijeniti postojeća zubna krunica kako bi se uskladile njihove boje i postigao željeni izgled.